een thuiszorg client word geholpen met het aandoen van een jas

Wonen met zorg

Wonen met zorg bij Present

Present beschikt over vijf moderne locaties waar het prettig wonen is. Wij snappen dat verhuizen naar één van onze locaties een behoorlijke stap kan zijn. Daarom willen u hier bij ondersteunen. Hieronder kunt u lezen welke mogelijkheden er zijn om in onze locaties te komen wonen.

Wonen met zorg en behandeling

Present heeft op alle locaties een afdeling Kleinschalig Wonen met appartementen voor zorg en behandeling. Op deze afdelingen is er ruimte voor een persoonlijke benadering. Er worden welzijnsactiviteiten aangeboden en iedere bewoner beschikt over een eigen kamer.

Komt u in aanmerking voor wonen met zorg en behandeling, dan zullen we samen kijken welke locatie het beste aansluit op uw zorgvraag.

Wonen met zorg

Present beschikt in haar locaties over ruime en moderne appartementen. Een veilige woonomgeving met een breed aanbod van welzijnsactiviteiten. Als u in aanmerking komt voor een appartement met zorg bij Present bekijken we samen hoe we uw verblijf het beste kunnen vormgeven. 

Woning huren

Wonen met comfort, veiligheid en service in de prachtige landelijke omgeving van de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Present beschikt over riante seniorenwoningen van alle gemakken voorzien in Leerdam, Bleskensgraaf, Groot-Ammers en Ameide. 

Onze woningen vallen in de categorie sociale huurwoningen. Bij alle kandidaat huurders zal dan ook een inkomenstoets worden afgenomen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie komt u in aanmerking voor huursubsidie.

Voor de woningen bij Present betaalt u per maand € 650,00 aan kale huur. Dit bedrag zal worden aangevuld op basis van uw keuze uit de diverse servicepakketten. Vraag direct naar de actuele tarieven en beschikbaarheid bij Present Advies 088 40 80 333. 

Een vraag? Wij horen het graag!

Contactpagina

Wij vertellen graag mooie Present verhalen via de nieuwsbrief!

Inschrijven