een verzorgende strikt de veters van een cliënt

Thuiszorg

Heeft u thuis verzorging of verpleging nodig?

Wij begrijpen dat u het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis wilt blijven wonen. Met de juiste verzorging of verpleging bij u thuis is dat ook mogelijk. Samen met u, uw mantelzorger en familie zorgen wij ervoor dat u veilig, zelfstandig thuis kunt blijven wonen. 

Wij helpen u graag verder met het regelen van thuiszorg. De wijkverpleegkundige komt bij u thuis op bezoek om te beoordelen welke zorg u nodig heeft. Vervolgens stelt de wijkverpleegkundige samen met u een zorgplan op. Hierin staat welke zorg u nodig heeft en op welke manier de zorg gegeven zal worden. Neemt u contact met ons op?

Bel: 088 - 40 80 333

Plan een kennismaking

Hoe kunnen wij voor u zorgen?

"Werken in de thuiszorg bij Present kenmerkt zich door een gemoedelijke sfeer in een wijkteam waar gezamenlijk écht gegaan wordt voor goede zorg aan onze cliënten. Om dat te doen in de gastvrije en landelijke omgeving van de Alblasserwaard, is gewoon ontzettend leuk!"

Willemijn de Jong, wijkverpleegkundige

Regel direct thuiszorg

Laat uw contactgegevens achter, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden voor thuiszorg met u te bespreken. 

In de privacyverklaring vertellen wij hoe wij omgaan met uw gegevens.

In welke regio kunt u thuiszorg van Present krijgen?

De teams thuiszorg van Present geven zorg in de hele regio Alblasserwaard en in Ameide en Lexmond. De wijkzorg start haar routes vanuit de plaatsen Ameide, Bleskensgraaf, Groot-Ammers en Nieuw-Lekkerland. 

In welke plaatsen komt het wijkteam van Present?

Het zorgteam van Present geeft thuiszorg en verpleging in de volgende plaatsen:

Alblasserdam, Ameide,Bleskensgraaf, Brandwijk,  Goudriaan, Groot-Ammers, Hoogblokland, Hoornaar, Kinderdijk, Langerak en Waal, Molenaarsgraaf, Lexmond, Nieuw-Lekkerland, Nieuwpoort, Noordeloos, Oosterwijk, Ottoland, Oud Alblas, Papendrecht, Rhenoy, Rumpt,  Spijk, Streefkerk Tienhoven en Wijngaarden.

Mobiele alarmering

Als u zelfstandig woont, kunnen zich momenten voordoen dat u onverwacht hulp nodig heeft. Daarvoor kunt u gebruik maken van mobiele alarmering. U krijgt thuis de beschikking over een alarmtoestel en een draadloze zender. Met een druk op de knop kan een alarmcentrale worden opgeroepen.

Financiering

De financiering van 'Alarmering thuis' kan via: 

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging is hulp bij het opstaan, wassen, aankleden en naar het toilet gaan. Deze hulp kan nodig zijn als hulp nodig is bij persoonlijke hygiëne, een lichamelijke beperking of bij een kwetsbare gezondheid.

Financiering

De financiering van 'Persoonlijke verzorging' is mogelijk via:

Tafeltje dekje

Deze maaltijdvoorziening is voor iedereen die niet meer in staat is om boodschappen te doen of zelf een maaltijd te bereiden. Vrijwilligers bezorgen koelversmaaltijden en warme maaltijden aan huis. Wekelijks kan via een formulier aangegeven worden wat de wensen zijn. Wij kunnen u in contact brengen met de contactpersoon in uw woonplaats: 088 40 80 333.

Financiering

De financiering van 'Tafeltje dekje' kan via: 

Verpleging

 Het verpleegkundig team van Present verleent complexere zorg, zoals o.a. terminale zorg, wondzorg en verpleegtechnische handelingen. Daarnaast ondersteunt het verpleegkundig team de zorgteams in de dagelijkse zorgverlening en denken zij actief mee over het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Zorgverleners en cliënten van Present kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week het verpleegkundig team inschakelen voor vragen en advies.
Heeft u verpleegkundige zorg nodig? Neem dan contact op met Present Advies: 088 - 40 80 333.

Financiering

De financiering van 'Verpleging' kan via:

Een vraag? Wij horen het graag!

Contactpagina

Wij vertellen graag mooie Present verhalen via de nieuwsbrief!

Inschrijven