Ontmoeting en plezier staan centraal

Present werkt met een gedreven team van welzijnsmedewerkers en vrijwilligers, dat met oprechte aandacht en respect voor iedereen wil bijdragen aan de kwaliteit van leven. 

Met elkaar maken wij het verschil door, met behoud van zelfregie, sociale contacten te bevorderen en daardoor de eenzaamheid te voorkomen en te verbreken. Op iedere locatie organiseren wij activiteiten en bieden wij dagbesteding aan voor de bewoners van Present en de mensen uit de wijk. Ontspanning, ontmoeting en plezier staan daarbij centraal. Ook is er ruimte voor persoonlijke aandacht en persoonsgerichte zorg. De bewoner of cliënt geeft zelf aan wat zijn of haar wensen hierin zijn.

Activiteitenkalender

Op de locaties van Present kunt u dagelijks terecht voor vele activiteiten. Bekijk per locatie de activiteiten voor de komende maand. Of neem contact op met de teams Welzijn.

Kalender Emma

Kalender Graafzicht

Kalender Hof van Ammers

Kalender Open Vensters

 

"De activiteiten die door team Welzijn worden georganiseerd, dragen bij aan een positieve beleving van het wonen en welzijn binnen Present. Ontspanning, ontmoeting en plezier staan daarbij centraal!"

Een vraag? Wij horen het graag!

Contactpagina

Wij vertellen graag mooie Present verhalen via de nieuwsbrief!

Inschrijven