een verzorgende strikt de veters van een cliënt

Zorg en behandeling

Welke zorg kunnen we u geven?

Zorgeloos genieten van het leven willen we allemaal. Ook als we ouder worden. Helaas is dat niet altijd vanzelfsprekend. Een helpende hand is in zo'n geval welkom. Wij steken graag die helpende hand toe. 

We beschikken over vijf moderne locaties waar het goed wonen is en we kunnen zorg bij u thuis geven. Ook kunt u tijdelijk bij ons logeren of kunt u gebruik maken van onze maaltijdservice. U kunt bij ons terecht met vragen over het wonen met zorg.

Bel: 088 - 40 80 333

Plan een rondleiding

Hoe kunt u wonen bij Present?

Wonen met zorg en behandeling

Present heeft op alle locaties een afdeling Kleinschalig Wonen met appartementen voor zorg en behandeling. Op deze afdelingen is er ruimte voor een persoonlijke benadering. Er worden welzijnsactiviteiten aangeboden en iedere bewoner beschikt over een eigen kamer.

Komt u in aanmerking voor wonen met zorg en behandeling, dan zullen we samen kijken welke locatie het beste aansluit op uw zorgvraag.

Vraag direct naar de mogelijkheden bij Present Advies 088 40 80 333. 

Wonen met zorg

Present beschikt in haar locaties over ruime en moderne appartementen. Een veilige woonomgeving met een breed aanbod van welzijnsactiviteiten. Als u in aanmerking komt voor een appartement met zorg bij Present bekijken we samen hoe we uw verblijf het beste kunnen vormgeven. 

Vraag direct naar de mogelijkheden bij Present Advies 088 40 80 333. 

Tijdelijk wonen bij Present

Door omstandigheden kan het wenselijk zijn om tijdelijk bij Present te wonen. We kijken graag samen met u naar de juiste invulling. Als u meer wil weten over tijdelijk wonen kunt u contact opnemen met Present Advies via telefoonnummer 088 - 40 80 333.

Onze locaties beschikken over gastenappartementen. Dit zijn volledig ingerichte appartementen die voor een tijdelijke periode beschikbaar zijn. Er kan gebruik gemaakt worden van alle locatieservices. 

Als verblijf en verzorging in de laatste levensfase thuis niet mogelijk is, kan er gebruik worden gemaakt van een appartement in Graafzicht speciaal bestemd voor terminale zorg.

In een huiselijke omgeving bieden wij passende zorg. Er zijn mogelijkheden voor familie of mantelzorgers om zorg en ondersteuning te blijven geven. Zij kunnen ook op dit appartement blijven overnachten.

Plan een rondleiding

Laat uw contactgegevens achter, dan nemen wij contact met u op om een rondleiding te plannen. 

In de privacyverklaring vertellen wij hoe wij omgaan met uw gegevens.

Een vraag? Wij horen het graag!

Contactpagina

Wij vertellen graag mooie Present verhalen via de nieuwsbrief!

Inschrijven