Jouw mogelijkheden

In het restaurant ben je 'het vertrouwde gezicht' voor bewoners en ben je gastvrij voor onze bezoekers. Terwijl je het gezicht van de organisatie bent, zorg je samen met de keuken voor een goede logistiek van het eten en drinken. Je hebt dus een prachtige kans om jezelf te ontwikkelen als vriendelijke multitasker. In de keuken maak je iedere dag weer prachtige maaltijden klaar voor bewoners en de afnemers van Tafeltje Dekje. Tot slot: de collega's van services zijn de stille maar onmisbare krachten bij Present. Je zorgt bij services voor een frisse was, schone appartementen of je maakt dingen die stuk zijn. Handig toch! 

 

Jouw werkdag als gastvrouw

Je werkt als gastvrouw op locatie Emma. Samen met je collega drink je een kopje koffie om de dag te starten. Terwijl jullie samen de eerste voorbereidingen voor het middageten treffen, spreken jullie de dag door. Jij zorgt ervoor dat rond koffietijd iedereen een bakkie van jou krijgt. Tijdens het werk maak je een gezellig praatje met collega's en bewoners. Aan het einde van jouw dienst zorg je dat het restaurant is voorbereid op een drukke avondactiviteit. Na jouw dienst praat je nog even bij met de coördinator Welzijn en gaat dan op de fiets naar huis!

Iedere dag geeft mij weer voldoening; een heerlijke maaltijd bereiden voor onze bewoners en alle deelnemers van Tafeltje Dekje.

Barend de Zwart |  Sous-chef sinds 2000 bij Present

Hoe heten we jou welkom?

Je leert nieuwe collega’s en vrijwilligers kennen tijdens de introductielunch. Leuk om andere ‘nieuwelingen’ te ontmoeten en je krijgt handige tips en uitleg.

Op jouw eerste werkdag krijg je een eigen buddy! Jouw buddy werkt in hetzelfde team en helpt jou graag op weg. Je krijgt een rondleiding op locatie, maar helpt jou ook met praktische vragen zoals werkkleding en programma’s. In de eerste maand zal je buddy iedere week een gesprek met je inplannen om te kunnen bespreken hoe het gaat en waarin je je vragen kunt stellen. Er komt namelijk veel op je af in die eerste weken!

Voor wie zorg je?

Je bent te gast in het leven van de mensen waarvoor je zorgt. Met jouw liefdevolle zorg tover je een glimlach op het gezicht van meneer of mevrouw. En je luistert met aandacht als een dag wat minder goed gaat. 

Samen met jouw collega’s zorg je voor 400 bewoners op Present locaties en 200 cliënten in de thuiszorg. Zij wonen allemaal in de prachtige omgeving Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. 

Een vraag? Wij horen het graag!

Contactpagina

Wij vertellen graag mooie Present verhalen via de nieuwsbrief!

Inschrijven