Jouw mogelijkheden

Je krijgt de kans om iedere dag een beetje vrolijkheid te geven aan bewoners, maar je biedt ook een luisterend oor als de dag voor meneer of mevrouw wat minder goed begonnen is.  Samen met jouw collega's van team welzijn breng je creativiteit in het dagprogramma. Samen met vrijwilligers organiseer je activiteiten voor groepen, en je helpt bewoners hun dag op een leuke manier vorm te geven.

Jouw werkdag bij team Welzijn

Vandaag is een grote dag voor jou! De locatie viert een jubileum en bestaat maar liefst 45 jaar. Jij hebt de afgelopen weken met collega's en vrijwilligers een mooi dagprogramma samengesteld. Om 10:30 's ochtends wordt iedereen feestelijk onthaald in het restaurant met een kop koffie en een gebakje. Na een toespraak van de locatieleider volgt een spetterend optreden van de plaatselijke fanfare. Ondertussen is een clown tot groot vermaak van de bewoners de ramen aan het lappen op de afdeling Kleinschalig Wonen. Na de lunch introduceer je een nieuwe vrijwilliger aan een bewoner om een wandeling te maken. Vlak voordat je naar huis gaat, loop je nog even binnen bij mevrouw die de afgelopen weken wat stil was tijdens de groepsactiviteiten.

Hilke Bikker portret

De ene dag organiseer ik een creatieve middag voor dertig ijverige bewoners. De andere dag verbind ik een bewoner aan een vrijwilligersmaatje.

Hilke Bikker | medewerker Welzijn op locatie Open Vensters

Hoe heten we jou welkom?

Je leert nieuwe collega’s en vrijwilligers kennen tijdens de introductielunch. Leuk om andere ‘nieuwelingen’ te ontmoeten en je krijgt handige tips en uitleg.

Op jouw eerste werkdag krijg je een eigen buddy! Jouw buddy werkt in hetzelfde team en helpt jou graag op weg. Je krijgt een rondleiding op locatie, maar helpt jou ook met praktische vragen zoals werkkleding en programma’s. In de eerste maand zal je buddy iedere week een gesprek met je inplannen om te kunnen bespreken hoe het gaat en waarin je je vragen kunt stellen. Er komt namelijk veel op je af in die eerste weken!

Voor wie zorg je?

Je bent te gast in het leven van de mensen waarvoor je zorgt. Met jouw liefdevolle zorg tover je een glimlach op het gezicht van meneer of mevrouw. En je luistert met aandacht als een dag wat minder goed gaat. 

Samen met jouw collega’s zorg je voor 400 bewoners op Present locaties en 200 cliënten in de thuiszorg. Zij wonen allemaal in de prachtige omgeving Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. 

Een vraag? Wij horen het graag!

Contactpagina

Wij vertellen graag mooie Present verhalen via de nieuwsbrief!

Inschrijven