Jouw mogelijkheden

Vrijwilligers zijn van grote waarde in het leven van onze bewoners: als maatje, bezoekvrijwilliger of begeleider bij activiteiten en uitjes. Hun inzet wordt enorm gewaardeerd, zowel door bewoners, familieleden, als door medewerkers. Als jij ook wat voor onze bewoners wil betekenen, maken we graag een keer kennis met je! 

 

Jouw dag als vrijwilliger in Bleskensgraaf

Om 11 uur loop je als vrijwilliger binnen op locatie Graafzicht in Bleskensgraaf. Bij de voordeur maak je kort een praatje met bekenden. Daarna wandel je naar het restaurant waar de andere drie vrijwilligers zich al verzameld hebben. Samen zorgen jullie ervoor dat alle bewoners, die slecht er been zijn, naar het restaurant worden gebracht voor de maaltijd. En het is gelijk een mooi moment om even bij te praten met elkaar! Je doet dit vrijwilligerswerk twee keer in de maand, omdat dit jou het beste past.

Ik ben al jaren bekend met Graafzicht. Ik ben lid van de cliëntenraad en doe mee met koffie schenken. Jaren geleden was ik een periode lid van de identiteitscommissie. 

Ploni Aanen Al jaren vrijwilliger bij Present Graafzicht

Word vrijwilliger!

In de privacyverklaring vertellen wij hoe wij omgaan met uw gegevens.

Hoe heten we jou welkom?

Je leert nieuwe vrijwilligers en medewerkers en kennen tijdens de introductielunch. Leuk om andere ‘nieuwelingen’ te ontmoeten en je krijgt handige tips en uitleg. 

Als je voor het eerst aan de slag gaat als vrijwilliger wordt je door een medewerker welzijn of andere vrijwilliger 'op weg geholpen'. Zij zullen je alles uitleggen en je kunt al jouw vragen bij ze kwijt. 

  • een bewoonster in gesprek met een medewerker op locatie Open Vensters

Voor wie zorg je?

Je bent te gast in het leven van de mensen waarvoor je vrijwilligerswerk doet. Met jouw liefdevolle aandacht tover je een glimlach op het gezicht van meneer of mevrouw. En je luistert als een dag wat minder goed gaat. 

Samen met andere vrijwilligers geef je persoonlijke aandacht aan 400 bewoners op Present locaties en 200 cliënten in de thuiszorg. Zij wonen allemaal in de prachtige omgeving Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. 

Een vraag? Wij horen het graag!

Contactpagina

Wij vertellen graag mooie Present verhalen via de nieuwsbrief!

Inschrijven