een verzorgende strikt de veters van een cliënt

Over Present

Welbevinden van ouderen

Present is er voor het welbevinden van ouderen. Wij willen dat elk mens zijn of haar leven zoveel als mogelijk blijft leiden, zoals hij of zij dat gewend is. We zijn  verankerd in regio de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden, maken daarmee deel uit van de gemeenschap en delen de identiteit. Present beschikt over vijf moderne locaties in Ameide, Bleskensgraaf, Groot-Ammers en Leerdam. Wij bieden verzorging en verpleging en daarnaast leveren wij een uitgebreid pakket aan thuiszorgdiensten.

Waarde toevoegen

Wat we willen is dat we met passie waarde toevoegen aan de kwaliteit van leven van oudere mensen met zorgvragen in de door hen gekozen omgeving.  Wij weten wat we kunnen én wat we niet kunnen. Wij werken daarom samen met de gemeenschap en partners. Wij voelen ons te gast in het leven van mensen. Wij luisteren naar mensen met oprechte aandacht. We kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden en investeren daarom in bewegingsgerichte zorg.

Luisteren, leren en leven

Present gaat uit van de kernwaarden naastenliefde en rentmeesterschap. Naastenliefde is de liefde voor de medemensen. Rentmeesterschap is zuinig omgaan met de aarde, omdat die door God in bruikleen is afgestaan.

We laden deze begrippen  met de woorden luisteren, leren en leven:

  • We luisteren naar cliënten en naar elkaar. We geven elkaar aandacht.
  • We leren continu van elkaar en van anderen. Ook onze cliënten blijven leren, wat hun mogelijkheden ook zijn.
  • Voor onze cliënten gaan we voor kwaliteit van leven. Medewerkers hebben plezier in hun werk. We respecteren elkaar en geven elkaar ruimte.

Een vraag? Wij horen het graag!

Contactpagina

Wij vertellen graag mooie Present verhalen via de nieuwsbrief!

Inschrijven