Terug naar overzicht
Communicatie Present Communicatie Present
± 3 min

Wat kunt u in april doen bij Present?

In de maand april is er weer van alles te doen bij Present. Wij vertellen u graag wat de activiteitenagenda is voor Emma, Graafzicht, Hof van Ammers en Open Vensters. Komt u ook langs?

Emma

In dit activiteitenoverzicht vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook mensen die niet in Emma wonen zijn van harte welkom.
Tal van activiteiten staan ook deze maand weer op het programma, een aantal activiteiten staan in het teken van het thema van deze maand: Oranje. U kunt genieten van een filmmiddag van de inhuldiging van koning Willem-Alexander, een quizmiddag met een koninklijk thema en natuurlijk een optreden van Musica op Koningsdag!

Graafzicht

In dit overzicht vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel
te nemen. Bij activiteiten met een * is opgeven noodzakelijk. Dit kan door middel van het deelnameformulier. Natuurlijk mag u ook iemand mee nemen naar de activiteiten!

Door de komst van een andere bus beschikken wij vanaf nu altijd over een rolstoelbus tijdens de uitjes!
1 en 2 april zijn er vrijwilligers avonden, de activiteiten gaan gewoon maar vinden ergens anders plaats.
De bloesemtocht staat nog niet vermeld op de lijst maar zodra de eerste bloesem te zien is zullen wij een tochtje inplannen!
Maandag t/m donderdag en zaterdag is er avondsluiting in de Bron om 19.00 uur
Op vrijdag is er weeksluiting in de Graaf om 19.00 uur
Iedere zondag om 9.30 en 18.30 uur is er een kerkdienst in de Graaf.

Hof van Ammers

In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Bij activiteiten met een * is opgeven noodzakelijk. Dit kan met het opgaveformulier. Het opgaveformulier kunt u inleveren in de brievenbus van Welzijn, deze hangt beneden in de hal naast het memobord. Natuurlijk mag u ook iemand mee nemen naar de activiteiten!

Bij de activiteiten kunt u een kopje koffie/thee nemen. U kunt dit afrekenen in het restaurant. Bent u bewoner van Hof van Ammers of huurder met een koffiearrangement dan is dit inbegrepen.

Wij ontmoeten u graag bij één of meerdere activiteiten!

Open Vensters

In deze overzicht vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Bij activiteiten met een * is opgeven noodzakelijk. Dit kan met het deelnameformulier. Natuurlijk mag u ook iemand mee nemen naar de activiteiten!

Bij de activiteiten kunt u een kopje koffie/thee nemen! U betaalt voor een kopje € 1,50. Bent u bewoner in Open Vensters of huurder met een koffiearrangement dan is dit inbegrepen.

Deze maand exposeert vrijwilligster Jannie de Blank haar schilderwerk in Open Vensters. U vindt het in de hal en op de 1e, 2e en 3e etage. Ga gerust eens een kijkje nemen.