Terug naar overzicht
Communicatie Present Communicatie Present
± 2 min

Speeddaten met Present

In de week van zorg en welzijn kun je binnenlopen bij Present. Natuurlijk kan dat altijd, maar op 14 maart (18:00-20:00) kun je deelnemen aan een speciale speeddate op onze locatie Graafzicht. Wij willen jou de mogelijkheid bieden om Present beter te leren kennen, En wij willen in contact komen met mogelijk nieuwe collega's ,vrijwilligers of buurtbewoners.    

Tijdens de speeddate kunnen we in een kort gesprek kennis met elkaar maken. Samen kijken we wat er wellicht mogelijk is binnen Present. Ben je op zoek naar een baan in de zorg of wil je gewoon wat meer weten over (werken bij) Present? Dan komen wij graag met je in contact! 
Wanneer je komt werken bij Present, krijg je naast je dagelijkse werk ruimte voor bijscholing en het volgen van opleidingen. Onze 500 cliënten, 600 actieve vrijwilligers en 500 collega's zullen ervoor zorgen ervoor dat je je bij Present meteen thuis voelt!

Present sluit zich aan bij het initiatief 'Kom binnen bij bedrijven'. Dit is een initiatief waarbij bedrijven in het Groene Hart van maandag 11 maart tot en met zaterdag 16 maart hun deuren open zetten. Op de site kun je je ook aanmelden voor de speeddate!

Speeddaten met Present