Terug naar overzicht
Communicatie Present Communicatie Present
± 2 min

Present activiteiten in maart!

In de maand maart is er weer veel te doen bij Present. De teams welzijn vertellen u graag wat de activiteitenagenda is voor Emma, Graafzicht, Hof van Ammers en Open Vensters. Komt u ook langs?

Emma

In dit activiteitenoverzicht vindt u alle activiteiten van de maand maart. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook mensen die niet in Emma wonen zijn van harte welkom.

Wij ontmoeten u graag bij één of meerdere activiteiten!

Graafzicht

In dit overzicht vindt u alle activiteiten van de maand maart. U bent van harte welkom om hier aan deel
te nemen. Bij activiteiten met een * is opgeven noodzakelijk. Dit kan door middel van het deelnameformulier. Natuurlijk mag u ook iemand mee nemen naar de activiteiten!

Wij ontmoeten u graag bij één of meerdere activiteiten!

Hof van Ammers

In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand maart. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Bij activiteiten met een * is opgeven noodzakelijk. Dit kan met het opgaveformulier. Het opgaveformulier kunt u inleveren in de brievenbus van Welzijn, deze hangt beneden in de hal naast het memobord. Natuurlijk mag u ook iemand mee nemen naar de activiteiten!

Bij de activiteiten kunt u een kopje koffie/thee nemen. U kunt dit afrekenen in het restaurant. Bent u bewoner van Hof van Ammers of huurder met een koffiearrangement dan is dit inbegrepen.

Wij ontmoeten u graag bij één of meerdere activiteiten!

Open Vensters

In deze lijst vindt u alle activiteiten van de maand maart. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Bij activiteiten met een * is opgeven noodzakelijk. Dit kan met het deelnameformulier. Natuurlijk mag u ook iemand mee nemen naar de activiteiten!

Bij de activiteiten kunt u een kopje koffie/thee nemen! U betaalt voor een kopje € 1,50. Bent u bewoner in Open Vensters of huurder met een koffiearrangement dan is dit inbegrepen.

Wij ontmoeten u graag bij één of meerdere activiteiten!