Terug naar overzicht
Communicatie Present Communicatie Present
± 2 min

Oranjefonds reikt buurtcadeau uit aan Present Open Vensters

Het Oranje Fonds verrast Present Open Vensters met een Oranje Fonds Buurtcadeau t.w.v. €3.000. In buurten waar de Straatprijs van de Nationale Postcode Loterij valt, verblijdt het Oranje Fonds een organisatie met het Buurtcadeau. Zo hebben ook alle omwonenden langdurig profijt van de straatprijs.

Present is erg blij met het Buurtcadeau. “Het Oranje Fonds buurtcadeau kon voor ons niet op een mooier moment komen. Op dit moment zijn we volop bezig om beleeftuinen aan te leggen. De intentie is dan ook om 4 beleeftuinen aan te leggen. De tuinen worden gevuld met groen, kleuren, geuren en beleving. Tevens wordt de hele buurt betrokken om mee te helpen in de tuin om er voor te zorgen dat deze goed onderhouden blijft. Zintuigen worden geprikkeld, herinneringen en verhalen komen naar boven en daar bovenop is men ook nog eens volop in de natuur,” aldus Henrieke Daniels, beweegcoach van Present Open Vensters.

Meneer Versluis, altijd te vinden in de tuin, ontving samen met locatieleider Willie Stigter de cheque en mocht de eerste tuinset onthullen.