Terug naar overzicht
Communicatie Present Communicatie Present
± 0 min

In december volop activiteit op de Present locaties!

In de maand december worden er weer volop activiteiten georganiseerd op onze locaties. De teams welzijn vertellen u er graag meer over.

Emma

In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand december. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook mensen die niet in Emma wonen zijn van harte welkom. Wij ontmoeten u graag bij één of meerdere activiteiten!

Team Welzijn Emma

Graafzicht

In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand december. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Bij activiteiten met een * is opgeven noodzakelijk. Dit kan met het deelnameformulier. Natuurlijk mag u ook iemand mee nemen naar de activiteiten!

Dinsdag 11 december is er geen broodmaaltijd.

Iedere zondag om 9.30 en 18.30 uur is er een kerkdienst in de Graaf.

Wij ontmoeten u graag bij één of meerdere activiteiten!

Team Welzijn Graafzicht

Hof van Ammers

In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand december. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Bij activiteiten met een * is opgeven noodzakelijk. Dit kan met het opgaveformulier die u kunt inleveren in de brievenbus van Welzijn, deze hangt beneden in de hal naast het memobord. Natuurlijk mag u ook iemand mee nemen naar de activiteiten! Bij de activiteiten kunt u een kopje koffie/thee nemen! U
kunt dit afrekenen in het restaurant.

Bent u bewoner van Hof van Ammers of huurder met een koffiearrangement dan is dit inbegrepen!

Wij ontmoeten u graag bij één of meerdere activiteiten!

Team Welzijn Hof van Ammers

Open Vensters

De maand december… Bijna weer een jaar voorbij! In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand december. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Bij activiteiten met een * is opgeven
noodzakelijk. Dit kan d.m.v. het deelnameformulier. Natuurlijk mag u ook iemand mee nemen naar de activiteiten! De eventuele kosten staan vermeld bij de activiteit. Dit is exclusief de koffie en thee. Een kopje koffie/thee kost € 1,40. Voor de bewoners van Open Vensters is de koffie gratis. Wij ontmoeten u graag bij één of meerdere activiteiten!

We willen er met elkaar een fijne en een gezellige december maand van maken!

Team Welzijn Open Vensters