Terug naar overzicht
Communicatie Present Communicatie Present
± 2 min

Present activiteiten in februari!

In de maand februari is er weer veel te doen bij Present. De teams welzijn vertellen u graag wat de activiteitenagenda is voor Emma, Graafzicht, Hof van Ammers en Open Vensters. Komt u ook langs?

Emma

In dit activiteitenoverzicht vindt u alle activiteiten van de maand februari. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook mensen die niet in Emma wonen zijn van harte welkom.

Wij ontmoeten u graag bij één of meerdere activiteiten!

Graafzicht

In dit overzicht vindt u alle activiteiten van de maand februari. U bent van harte welkom om hier aan deel
te nemen. Bij activiteiten met een * is opgeven noodzakelijk. Dit kan door middel van het deelnameformulier. Natuurlijk mag u ook iemand mee nemen naar de activiteiten!

Deze maand staan de activiteiten in het teken van boerderij en erf. Dit omdat er een expositie in de gangen te vinden is met foto’s van het vroegere boerenleven.
Iedere zondag om 9.30 en 18.30 uur is er een kerkdienst in de Graaf.

Wij ontmoeten u graag bij één of meerdere activiteiten!

Hof van Ammers

In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand februari. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Bij activiteiten met een * is opgeven noodzakelijk. Dit kan met het opgaveformulier. Het opgaveformulier kunt u inleveren in de brievenbus van Welzijn, deze hangt beneden in de hal naast het memobord. Natuurlijk mag u ook iemand mee nemen naar de activiteiten!

Bij de activiteiten kunt u een kopje koffie/thee nemen. U kunt dit afrekenen in het restaurant. Bent u bewoner van Hof van Ammers of huurder met een koffiearrangement dan is dit inbegrepen.

Wij ontmoeten u graag bij één of meerdere activiteiten!

Open Vensters

In deze lijst vindt u alle activiteiten van de maand februari. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Bij activiteiten met een * is opgeven noodzakelijk. Dit kan met het deelnameformulier. Natuurlijk mag u ook iemand mee nemen naar de activiteiten!

Deze maand zal u oude ambachten terugvinden in een aantal activiteiten.

Bij de activiteiten kunt u een kopje koffie/thee nemen! U betaalt voor een kopje € 1,50. Bent u bewoner in Open Vensters of huurder met een koffiearrangement dan is dit inbegrepen.

Wij ontmoeten u graag bij één of meerdere activiteiten!