2 november 2020
± 2 min

Zeven bewoners op afdeling Kleinschalig wonen positief op COVID-19

Afgelopen week zijn bewoners Emma op basis van contactonderzoek en bij verdenkingen getest op COVID-19. Uit de uitslagen blijkt dat zeven bewoners van afdeling Kleinschalig wonen positief getest zijn. 

  • De bewoners krijgen zorg op hun eigen kamer. 
  • Tot woensdag 4 november is er geen bezoek mogelijk. Vanaf woensdag kunnen naasten op bezoek komen en dragen zij volledig persoonsbeschermende middelen. Een afspraak kan digitaal gemaakt worden.

Andere locaties

Vier bewoners van de afdeling Kleinschalig wonen Open Vensters zijn de afgelopen weken positief getest op COVID-19. Op deze afdelingen wordt isolatiezorg gegeven. Naasten kunnen op afspraak in volledig persoonsbeschermende middelen op bezoek komen. 

Op de locaties Graafzicht, Hof van Ammers en Meesplein zijn op dit moment geen besmettingen bekend. 

Bestuurder Janneke Louisa: "We hopen dat het snel weer beter met iedereen gaat. We houden elkaars gezondheid goed in de gaten en willen u vragen hetzelfde te doen."

Terug naar overzicht

Meer nieuws

1
jun.

Present en Waardeburgh gaan samen de toekomst tegemoet

Op donderdag 1 juni zijn zorgorganisaties Present en Waardeburgh bestuurlijk gefuseerd. Dit betekent dat Present en Waardeburgh vanaf deze datum één raad van toezicht, één raad van bestuur en één managementteam hebben.

Lees verder
24
mrt.

Musical 'Sound of Welzijn' groot succes

Op 23 en 24 maart stond de musical ‘De Sound of Welzijn’ op de planken in het restaurant van Present EmmaEen musical met een boodschap: het verlenen van persoonsgerichte zorg werd gespeeld door bewoners, vrijwilligers en medewerkers van Present Emma en Meesplein. 

Lees verder
15
mrt.

Present gaat persoonsgericht met musical Sound of Welzijn

Persoonsgericht werken is hét item binnen Present, gericht zijn op het welbevinden van de bewoner is een taak van elke medewerker van Present. We willen de bewoner met zijn sociale kring echt centraal stellen. Iedereen wil “de mens” zien in de bewoner, de vraag achter de vraag horen en daarnaar handelen.

Lees verder