1 november 2021
± 2 min

Weer mondkapjes en 1,5 meter afstand in Present huizen en thuiszorg

Vanwege het oplopende aantal Corona besmettingen wordt het beleid met betrekking tot het dragen van een mondkapje en de 1,5 meter afstand aangepast. Per direct gelden deze Corona maatregelen in de Present huizen en in de thuiszorgsituaties:

  • Vanaf het betreden van de locatie draag iedereen een mondkapje. 
  • Het mondkapje wordt gedragen als je in beweging bent. 
  • De regeling geldt voor bezoekers, personeel en vrijwilligers ter bescherming van bewoners.
  • Thuiszorgmedewerkers dragen bij het betreden van de woning van de cliënt een mondkapje.
  • We houden weer 1,5 afstand tot elkaar. Dit geldt voor alle ruimten, denk hierbij aan het eten in de restaurants en tijdens activiteiten.
Terug naar overzicht

Meer nieuws

1
jun.

Present en Waardeburgh gaan samen de toekomst tegemoet

Op donderdag 1 juni zijn zorgorganisaties Present en Waardeburgh bestuurlijk gefuseerd. Dit betekent dat Present en Waardeburgh vanaf deze datum één raad van toezicht, één raad van bestuur en één managementteam hebben.

Lees verder
24
mrt.

Musical 'Sound of Welzijn' groot succes

Op 23 en 24 maart stond de musical ‘De Sound of Welzijn’ op de planken in het restaurant van Present EmmaEen musical met een boodschap: het verlenen van persoonsgerichte zorg werd gespeeld door bewoners, vrijwilligers en medewerkers van Present Emma en Meesplein. 

Lees verder
15
mrt.

Present gaat persoonsgericht met musical Sound of Welzijn

Persoonsgericht werken is hét item binnen Present, gericht zijn op het welbevinden van de bewoner is een taak van elke medewerker van Present. We willen de bewoner met zijn sociale kring echt centraal stellen. Iedereen wil “de mens” zien in de bewoner, de vraag achter de vraag horen en daarnaar handelen.

Lees verder