29 maart 2022
± 2 min

Versoepelingen Corona maatregelen Present huizen

Op donderdag 7 april versoepelen de Corona maatregelen in de huizen van Present. Op 31 maart krijgt een deel van de bewoners de laatste boostervaccinatie, daarom volgen we pas een week later de landelijke maatregelen die nu al gelden.

Per afdeling kunnen er aanvullende maatregelen gelden, mocht er bijvoorbeeld sprake zijn van Corona besmettingen. U wordt hierover dan geïnformeerd.

Wat verandert er per 7 april?

  • Het is niet meer nodig een mondkapje te dragen vanaf de ingang van een locatie. U bent vrij om een mondkapje te blijven dragen als u dat zelf wilt;
  • Er hoeft geen 1,5 meter afstand meer gehouden te worden.

Wat blijft hetzelfde?

  • Zorgpersoneel blijft in de directe zorgverlening binnen 1,5 meter wel een mondkapje dragen;
  • Was en desinfecteer handen;
  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen;
  • Zorg voor voldoende ventilatie.
Terug naar overzicht

Meer nieuws

1
jun.

Present en Waardeburgh gaan samen de toekomst tegemoet

Op donderdag 1 juni zijn zorgorganisaties Present en Waardeburgh bestuurlijk gefuseerd. Dit betekent dat Present en Waardeburgh vanaf deze datum één raad van toezicht, één raad van bestuur en één managementteam hebben.

Lees verder
24
mrt.

Musical 'Sound of Welzijn' groot succes

Op 23 en 24 maart stond de musical ‘De Sound of Welzijn’ op de planken in het restaurant van Present EmmaEen musical met een boodschap: het verlenen van persoonsgerichte zorg werd gespeeld door bewoners, vrijwilligers en medewerkers van Present Emma en Meesplein. 

Lees verder
15
mrt.

Present gaat persoonsgericht met musical Sound of Welzijn

Persoonsgericht werken is hét item binnen Present, gericht zijn op het welbevinden van de bewoner is een taak van elke medewerker van Present. We willen de bewoner met zijn sociale kring echt centraal stellen. Iedereen wil “de mens” zien in de bewoner, de vraag achter de vraag horen en daarnaar handelen.

Lees verder