8 juni 2020
± 2 min

Routekaart: versoepelingen 8 en 15 juni

Routekaart

Op de routekaart ziet u welke veranderingen u de komende tijd kunt verwachten in de bezoekregeling van Present. Deze  stappen nemen we alleen als het virus in de huizen onder controle is, de specialist ouderengeneeskunde het verantwoord vindt en de kabinetsmaatregelen het toelaten. Bij een uitbraak van het virus op een afdeling kunnen stappen ook weer teruggedraaid worden. Door deze routekaart met u te blijven delen, willen we u meenemen op de route ‘terug naar nieuw’.

Wat verandert er?

  • Vanaf komende maandag 8 juni mag de vaste contactpersoon vaker dan één keer in de week op bezoek bij zijn/haar naaste.
  • Vanaf maandag 15 juni mogen er meerdere mensen op bezoek komen. Afgelopen woensdag werd dit in de persconferentie van het kabinet bekend gemaakt. Eind deze week worden bewoners en contactpersonen geïnformeerd over de praktische invulling van deze regeling.
  • Vanaf maandag 15 juni starten de dagbesteding en andere activiteiten weer voorzichtig op.
  • Vanaf maandag 15 juni kunnen er weer langzaam vrijwilligers op de locatie komen. We bouwen dit langzaam op en zullen zelf vrijwilligers actief benaderen om weer te komen.
Terug naar overzicht