14 december 2020
± 2 min

Present Meesplein wordt verrast met een prachtig kerstgebaar

Leerlingen van groep 5/6 van de Floris Radewijnsz school hebben maar liefst 28 kerststukjes gemaakt voor personeel en bewoners van woonzorglocatie Present Meesplein. Namens de klas kwamen Eva, Dax-Jann, Huub en Ninthe de verrassing persoonlijk langsbrengen om te laten zien dat ze aan hen denken. Present Meesplein werd eind september getroffen door een grote Corona-uitbraak waarbij veel personeelsleden en bewoners ziek werden en er ook bewoners kwamen te overlijden.

Kinderen geven kerststukjes aan Meesplein
Afbeelding: Eva, Dax-Jann, Hubb en Ninthe kwamen  namens groep 5/6 de kerststukjes brengen op woonzorglocatie Present Meesplein.

De leerlingen, geholpen door juf Hetty en juf Mandy, hebben ook allemaal een persoonlijk kaartje geschreven. De stukjes en de kaarten werden afgelopen vrijdag op locatie aangeboden aan Verzorgenden Annelien en Erik. Annelien: “Dit is echt zo lief en schattig. Wij zullen zorgen dat de kerststukjes een mooi plekje krijgen in de huiskamers zodat wij en de bewoners er van kunnen genieten. Heel erg bedankt!”

Terug naar overzicht

Meer nieuws

24
mrt.

Musical 'Sound of Welzijn' groot succes

Op 23 en 24 maart stond de musical ‘De Sound of Welzijn’ op de planken in het restaurant van Present EmmaEen musical met een boodschap: het verlenen van persoonsgerichte zorg werd gespeeld door bewoners, vrijwilligers en medewerkers van Present Emma en Meesplein. 

Lees verder
15
mrt.

Present gaat persoonsgericht met musical Sound of Welzijn

Persoonsgericht werken is hét item binnen Present, gericht zijn op het welbevinden van de bewoner is een taak van elke medewerker van Present. We willen de bewoner met zijn sociale kring echt centraal stellen. Iedereen wil “de mens” zien in de bewoner, de vraag achter de vraag horen en daarnaar handelen.

Lees verder
23
feb.

Present innoveert met medicatieveiligheid

Ouderenzorgorganisatie Present, heeft grote stappen gezet in het vergroten van de medicatieveiligheid. Als één van de eersten anticipeerden zij op twee grote knelpunten in de ouderenzorg: de dubbele controle bij risicovolle medicatie en het tussentijds aanpassen van de inhoud van de medicijnrol.

Lees verder