14 december 2020
± 2 min

Present Meesplein wordt verrast met een prachtig kerstgebaar

Leerlingen van groep 5/6 van de Floris Radewijnsz school hebben maar liefst 28 kerststukjes gemaakt voor personeel en bewoners van woonzorglocatie Present Meesplein. Namens de klas kwamen Eva, Dax-Jann, Huub en Ninthe de verrassing persoonlijk langsbrengen om te laten zien dat ze aan hen denken. Present Meesplein werd eind september getroffen door een grote Corona-uitbraak waarbij veel personeelsleden en bewoners ziek werden en er ook bewoners kwamen te overlijden.

Kinderen geven kerststukjes aan Meesplein
Afbeelding: Eva, Dax-Jann, Hubb en Ninthe kwamen  namens groep 5/6 de kerststukjes brengen op woonzorglocatie Present Meesplein.

De leerlingen, geholpen door juf Hetty en juf Mandy, hebben ook allemaal een persoonlijk kaartje geschreven. De stukjes en de kaarten werden afgelopen vrijdag op locatie aangeboden aan Verzorgenden Annelien en Erik. Annelien: “Dit is echt zo lief en schattig. Wij zullen zorgen dat de kerststukjes een mooi plekje krijgen in de huiskamers zodat wij en de bewoners er van kunnen genieten. Heel erg bedankt!”

Terug naar overzicht

Meer nieuws

29
sep.

Parels uit de muziektherapie: Hij kan niet praten hoor!

Muziektherapeut Alice Gort-Switynk vertelt over haar ervaringen met muziektherapie in de zorg.

Lees verder
26
mei

Parels uit de muziektherapie: En vooral jij!

Muziektherapeut Alice Gort-Switynk vertelt over haar ervaringen met muziektherapie in de zorg.

Lees verder
14
apr.

Bestuurder Janneke Louisa neemt afscheid van Present

Janneke Louisa neemt na vier jaar afscheid van zorgorganisatie Present.

Lees verder