30 juni 2021
± 1 min

Lees nu het Present Magazine over mobiliteit

Het nieuwe Present magazine is weer uit!

Deze editie staat in het teken van Mobiliteit. Hoe blijven we samen in beweging?

Wat kun je in deze editie lezen? We spreken met medewerker technische dienst Wim de Zeeuw, die trots vertelt over zijn klassieke BMW's. In Leerdam is de zoektocht gestart naar fietsmaatjes. Een prachtig initiatief waarbij fietsmaatjes worden gezocht voor de duofiets. Mevrouw Lock vertelt over het Wonen in Graafzicht. En je leest nog veel meer prachtige Present verhalen.

De belangrijkste boodschap? Blijf samen in beweging!

Wilt u het magazine lezen?

Neem een fysiek exemplaar mee op één van de locaties, of lees hier het magazine digitaal. 

Veel leesplezier gewenst!

Terug naar overzicht

Meer nieuws

1
jun.

Present en Waardeburgh gaan samen de toekomst tegemoet

Op donderdag 1 juni zijn zorgorganisaties Present en Waardeburgh bestuurlijk gefuseerd. Dit betekent dat Present en Waardeburgh vanaf deze datum één raad van toezicht, één raad van bestuur en één managementteam hebben.

Lees verder
24
mrt.

Musical 'Sound of Welzijn' groot succes

Op 23 en 24 maart stond de musical ‘De Sound of Welzijn’ op de planken in het restaurant van Present EmmaEen musical met een boodschap: het verlenen van persoonsgerichte zorg werd gespeeld door bewoners, vrijwilligers en medewerkers van Present Emma en Meesplein. 

Lees verder
15
mrt.

Present gaat persoonsgericht met musical Sound of Welzijn

Persoonsgericht werken is hét item binnen Present, gericht zijn op het welbevinden van de bewoner is een taak van elke medewerker van Present. We willen de bewoner met zijn sociale kring echt centraal stellen. Iedereen wil “de mens” zien in de bewoner, de vraag achter de vraag horen en daarnaar handelen.

Lees verder