31 maart 2021
± 1 min

Het Present magazine van maart is uit!

Het nieuwe Present magazine is weer uit!

Deze editie staat in het teken van Meedoen. 

We spraken met Christine van der Ham, vrijwilligster op locatie Open Vensters. Ze vertelde ons over haar jeugd in Zuid-Afrika, haar docentschap biologie maar ook over haar drukke leven op de boerderij en de voldoening die het vrijwilligerswerk haar geeft. Ook spraken we met mevrouw De Vries, die een tijd in Graafzicht heeft gelogeerd na haar revalidatie en het daar erg naar haar zin heeft gehad. Inmiddels woont mevrouw De Vries weer zelfstandig thuis en zwaait ze weer naar de buren!

Wilt u het magazine lezen?

Neem een fysiek exemplaar mee op een van de locaties, of lees hier het magazine digitaal. 

Veel leesplezier gewenst!

Terug naar overzicht

Meer nieuws

24
mrt.

Musical 'Sound of Welzijn' groot succes

Op 23 en 24 maart stond de musical ‘De Sound of Welzijn’ op de planken in het restaurant van Present EmmaEen musical met een boodschap: het verlenen van persoonsgerichte zorg werd gespeeld door bewoners, vrijwilligers en medewerkers van Present Emma en Meesplein. 

Lees verder
15
mrt.

Present gaat persoonsgericht met musical Sound of Welzijn

Persoonsgericht werken is hét item binnen Present, gericht zijn op het welbevinden van de bewoner is een taak van elke medewerker van Present. We willen de bewoner met zijn sociale kring echt centraal stellen. Iedereen wil “de mens” zien in de bewoner, de vraag achter de vraag horen en daarnaar handelen.

Lees verder
23
feb.

Present innoveert met medicatieveiligheid

Ouderenzorgorganisatie Present, heeft grote stappen gezet in het vergroten van de medicatieveiligheid. Als één van de eersten anticipeerden zij op twee grote knelpunten in de ouderenzorg: de dubbele controle bij risicovolle medicatie en het tussentijds aanpassen van de inhoud van de medicijnrol.

Lees verder