15 december 2020
± 1 min

Het Present magazine van december is uit!

Het Present magazine van december is uit! Het thema van deze editie is welbevinden, maar wat betekent welbevinden voor bewoners, personeel en vrijwilligers? Wij zochten het uit!

We spraken met mevrouw Speijer, die woont op locatie Hof van Ammers. Ze vertelde over haar tienerjaren, en over de uitjes met de touringcar. Ook komen we in het magazine Andrea Benschop tegen die werkzaam is op de interne zorg in Present locatie Open Vensters.

Bent u benieuwd en wilt u het magazine lezen?

U kunt op de locaties een fysiek exemplaar meenemen, of u kunt het magazine hier digitaal inzien.

Terug naar overzicht

Meer nieuws

24
mrt.

Musical 'Sound of Welzijn' groot succes

Op 23 en 24 maart stond de musical ‘De Sound of Welzijn’ op de planken in het restaurant van Present EmmaEen musical met een boodschap: het verlenen van persoonsgerichte zorg werd gespeeld door bewoners, vrijwilligers en medewerkers van Present Emma en Meesplein. 

Lees verder
15
mrt.

Present gaat persoonsgericht met musical Sound of Welzijn

Persoonsgericht werken is hét item binnen Present, gericht zijn op het welbevinden van de bewoner is een taak van elke medewerker van Present. We willen de bewoner met zijn sociale kring echt centraal stellen. Iedereen wil “de mens” zien in de bewoner, de vraag achter de vraag horen en daarnaar handelen.

Lees verder
23
feb.

Present innoveert met medicatieveiligheid

Ouderenzorgorganisatie Present, heeft grote stappen gezet in het vergroten van de medicatieveiligheid. Als één van de eersten anticipeerden zij op twee grote knelpunten in de ouderenzorg: de dubbele controle bij risicovolle medicatie en het tussentijds aanpassen van de inhoud van de medicijnrol.

Lees verder