7 oktober 2020
± 1 min

Het jubileum magazine van Graafzicht is uit!

We gaan in het magazine helemaal terug naar de bouw van Graafzicht, het organiseren van activiteiten en naar het oprichten van de thuiszorg. Ook zijn er 50 verschillende plekjes in Graafzicht gefotografeerd, weet u ze allemaal te herkennen?

Wilt u het magazine graag lezen?

Op de Present locatie Graafzicht kunt u een exemplaar meenemen of u kunt het magazine digitaal inzien.

Heel veel leesplezier gewenst!

Terug naar overzicht

Meer nieuws

24
mrt.

Musical 'Sound of Welzijn' groot succes

Op 23 en 24 maart stond de musical ‘De Sound of Welzijn’ op de planken in het restaurant van Present EmmaEen musical met een boodschap: het verlenen van persoonsgerichte zorg werd gespeeld door bewoners, vrijwilligers en medewerkers van Present Emma en Meesplein. 

Lees verder
15
mrt.

Present gaat persoonsgericht met musical Sound of Welzijn

Persoonsgericht werken is hét item binnen Present, gericht zijn op het welbevinden van de bewoner is een taak van elke medewerker van Present. We willen de bewoner met zijn sociale kring echt centraal stellen. Iedereen wil “de mens” zien in de bewoner, de vraag achter de vraag horen en daarnaar handelen.

Lees verder
23
feb.

Present innoveert met medicatieveiligheid

Ouderenzorgorganisatie Present, heeft grote stappen gezet in het vergroten van de medicatieveiligheid. Als één van de eersten anticipeerden zij op twee grote knelpunten in de ouderenzorg: de dubbele controle bij risicovolle medicatie en het tussentijds aanpassen van de inhoud van de medicijnrol.

Lees verder