31 maart 2022
± 1 min

De ballen komen vanzelf wel!

Het is zover! Het Present magazine maart is uit en gaat over eten en voeding. Het redactieteam heeft met grote trek het magazine samen gesteld. Al benieuwd naar het leesvoer?!

  •  
  • Diëtiste Annemijn van Andel geeft uitleg op welke manier dementie de oorzaak kan zijn van gewichtsverlies of gewichtstoename. Ze geeft ook een aantal tips hoe je hiermee om kunt gaan.
  • We kijken met mevrouw IJzerman terug op de periode dat ze met haar gezin een Cafetaria runde in Brandwijk op de Vuilendam.
  • Echtpaar van Dijk woont in zorgcentrum Emma. Ze vertellen met plezier over hun moestuin en avontuurlijke leven.
  • Redacteur Marieke sprak met collega's Sjanie en Nicole over hun zorghart. Ze vertellen over hun werk, passies en hoe de zorg meer persoonsgericht is geworden.
  • En: de ballen komen vanzelf wel! Samen met de dames en heren van de Lisdodde maken we de lekkerste gehaktballen!
  • Tot slot: collega Roos van Meesplein deelt de meest bijzondere recepten. Echte aanraders.

Wilt u het magazine lezen?

Het magazine kunt u online lezen. Leest u liever een fysiek exemplaar? Pak dan een vers geprinte versie mee bij de hoofdingang van één van de zorglocaties. 

Terug naar overzicht

Meer nieuws

1
jun.

Present en Waardeburgh gaan samen de toekomst tegemoet

Op donderdag 1 juni zijn zorgorganisaties Present en Waardeburgh bestuurlijk gefuseerd. Dit betekent dat Present en Waardeburgh vanaf deze datum één raad van toezicht, één raad van bestuur en één managementteam hebben.

Lees verder
24
mrt.

Musical 'Sound of Welzijn' groot succes

Op 23 en 24 maart stond de musical ‘De Sound of Welzijn’ op de planken in het restaurant van Present EmmaEen musical met een boodschap: het verlenen van persoonsgerichte zorg werd gespeeld door bewoners, vrijwilligers en medewerkers van Present Emma en Meesplein. 

Lees verder
15
mrt.

Present gaat persoonsgericht met musical Sound of Welzijn

Persoonsgericht werken is hét item binnen Present, gericht zijn op het welbevinden van de bewoner is een taak van elke medewerker van Present. We willen de bewoner met zijn sociale kring echt centraal stellen. Iedereen wil “de mens” zien in de bewoner, de vraag achter de vraag horen en daarnaar handelen.

Lees verder