Bewoners Graafzicht blij met looplussen in kern Bleskensgraaf

Op donderdag 29 oktober opende wethouder Lizanne Lanser drie looplussen in Bleskensgraaf: “Een prachtig initiatief: wandelen bevordert de gezondheid”.

Lees meer

Zeven bewoners op afdeling Kleinschalig wonen positief op COVID-19

Afgelopen week zijn bewoners Emma op basis van contactonderzoek en bij verdenkingen getest op COVID-19. Uit de uitslagen blijkt dat zeven bewoners van de afdeling Kleinschalig wonen positief getest zijn. 

Lees meer

Drie COVID-19 besmettingen op woonzorgcentrum Open Vensters

Twee bewoners en een medewerker van de afdeling Madelief (Kleinschalig wonen) zijn positief getest op COVID-19.

Lees meer

Meesplein start reguliere zorg op

Meesplein start reguliere zorg op nu het virus niet meer actief is.

Lees meer

Bewoner Hof van Ammers test positief op Corona

In woonzorgcentrum de Hof van Ammers in Groot-Ammers is één bewoner van de appartementen besmet met het coronavirus. Deze bewoner is in quarantaine geplaatst en uit voorzorg zijn meerdere bewoners zijn getest.

Lees meer

Meesplein binnenkort weer terug naar normale zorg

Bestuurder Janneke Louisa is blij dat de corona-uitbraak op Meesplein bijna achter de rug is: “De arts en wij zien dat er weer meer beweging is en dat er weer praatjes worden gemaakt op de huiskamer, we gaan er snel naar toe dat de zorg weer op de normale manier geleverd kan worden.”

Lees meer

Meesplein: bewoners knappen op

Bestuurder Janneke Louisa is blij om te zien dat bewoners op Meesplein opknappen: “De specialist ouderengeneeskunde ziet dat er weer meer beweging is en dat er weer praatjes worden gemaakt op de huiskamer. "

Lees meer

Hoog bezoek in Open Vensters

Bezoek van CvdK Utrecht Hans Oosters en burg. Sjors Frohlich van gem. Vijfheerenlanden aan OV in kader van landelijk initiatief 'Aandacht voor elkaar' (Nationale Corona bezinningsdag 6 okt).

Lees meer

Het jubileum magazine van Graafzicht is uit!

Graafzicht bestaat 50 jaar! Een prachtige verzameling over de geschiedenis van Graafzicht. We gaan in het magazine helemaal terug naar de bouw van Graafzicht, het organiseren van activiteiten en naar het oprichten van de thuiszorg. 

Lees meer

Huisregel mondkapjes-plicht bij Present

Present volgt het dringende advies van de regering wat betreft het dragen van mondkapjes.
Per woensdag 7 oktober as. geldt als huisregel dat het op alle locaties van Present verplicht is om een mondkapje te dragen in de publieke ruimtes.

Lees meer