foto Eleonora Zwarthoed

Mijn naam is Eleonora Zwarthoed-Aponno en ik ben werkzaam als “Zorg en Welzijn assistent” zowel op Emmahuis als Meesplein. Dit doe ik met veel plezier maar vooral met veel geborgenheid. Onder begeleiding voer ik licht en verzorgende werkzaamheden uit om het leefklimaat te bevorderen. Hierbij kunt u denken aan; helpen bij het verzorgen van maaltijden, een praatje maken met een bewoner en koffie zetten.  Daarnaast voer ik activiteiten uit samen met de bewoner(s).  

 

Aanwezigheid 

In de ochtend op dinsdag en donderdag start ik mijn dag op Emma en in de middag ben ik voornamelijk werkzaam op Meesplein samen met een stagiaire ( Zorg en Welzijn ). Samen bespreken wij welke activiteiten op dat moment geschikt zijn voor de bewoner(s). Nadat een bewoner zitten en een praatje maken is ook een waardevol activiteit. Uiteraard proberen wij de bewoner(s) positief te stimuleren om aan een activiteit deel te nemen. Denkend aan: sportief, creatief, educatief en spel.  

 

Persoonsgerichte Zorg 

Vanuit de organisatie hanteren wij het “Persoonsgerichte aanpak”. Ik vind het belangrijk dat de persoonlijke voorkeuren, behoeften en wensen niet als cliënt of patiënt worden gezien maar als Mens. “Wat heeft een bewoner(s) nodig om zich blij en gelukkig te voelen. Hierbij draag ik graag mijn steentje aan bij.  

Ik 

Ik ben een Trotse moeder van drie zonen en vorm ik samen met mijn man een gezin waar Openheid, Creatief, Voetbal en Veel Eten bovenaan staan. Dankbaarheid voor elkaar!  

Een zorgzame groet van Eleonora  

Een vraag? Wij horen het graag!

Contactpagina