locatie Emma

Wonen bij Present

Wonen bij Present

Zorgeloos genieten van het leven willen we allemaal. Ook als we ouder worden. Helaas is dat niet altijd vanzelfsprekend. Een helpende hand is in zo'n geval welkom. Wij steken graag die helpende hand toe. 

We beschikken over vijf moderne locaties waar het goed wonen is en we kunnen zorg bij u thuis geven. Ook kunt u tijdelijk bij ons logeren of u kunt gebruik maken van onze maaltijdservice. U kunt bij ons terecht met vragen over het wonen met zorg.

Bel: 088 - 40 80 333

Plan een rondleiding

Ontdek de locaties

Emma

Emma ligt in de wijk Leerdam-West. Emma beschikt over ruime moderne appartementen en een afdeling Kleinschalig Wonen met twee huiskamers, één voor bewoners die intensieve lichamelijke zorg nodig hebben en één voor bewoners met dementie. Emma heeft een gezellig restaurant en een fysiotherapie . Op loopafstand ligt winkelcentrum Europaplein.

Graafzicht

Graafzicht ligt in het rustige en landelijk gelegen Bleskensgraaf. Graafzicht beschikt over ruime en moderne appartementen en daarnaast over een afdeling Kleinschalig Wonen met twee huiskamers voor bewoners met dementie. Ook zijn faciliteiten zoals een restaurant, kapper, bibliotheek en winkel aanwezig.

Hof van Ammers

In Groot-Ammers is  onze locatie Hof van Ammers gevestigd. Hof van Ammers beschikt over moderne en ruime appartementen en daarnaast over een afdeling Kleinschalig Wonen met twee huiskamers voor bewoners met dementie. Het complex heeft een gezellig restaurant/dorpshuis, maar ook een bibliotheek en een ruimte voor dagbesteding. Op loopafstand ligt een gezellig winkelcentrum.

Meesplein

Meesplein is een locatie voor Kleinschalig Wonen voor bewoners met dementie. Meesplein beschikt over 24 appartementen en vier huiskamers. De locatie is te vinden in het complex Poort van West in Leerdam-West, waarin ook een apotheek, huisartsen en andere behandelaars gehuisvest zijn. 

Open Vensters

Open Vensters beschikt over moderne en ruime appartementen en heeft ook een afdeling Kleinschalig Wonen met vier huiskamers voor bewoners met dementie. De locatie heeft een gezellig restaurant en lounge, een eigen bibliotheek, winkeltje, kapsalon en een ruimte voor dagbesteding.

Plan een rondleiding

Laat uw contactgegevens achter, dan nemen wij contact met u op om een rondleiding te plannen. 

In de privacyverklaring vertellen wij hoe wij omgaan met uw gegevens.

Een vraag? Wij horen het graag!

Contactpagina

Wij vertellen graag mooie Present verhalen via de nieuwsbrief!

Inschrijven